Retur

Returnare & Inlocuire produse

  - Puteti returna un produs daca nu sunteti multumit de acesta in termen de 14 zile de la data primirii comenzii, indiferent de motiv.

  - Puteti inlocui un produs daca nu este cel asteptat de dvs urmand ca in cazul in care daca noul produs este mai scump, sa achitati doar diferenta dintre produse sau sa va restituim diferenta intr-un cont bancar,daca produsul este mai ieftin.

- Ne puteti contacta pe email suport@123Mobile.ro  .

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile . de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN) .

Expediati produsele in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Intentia de a returna produsul trebuie transmisa la adresa de email suport@123Mobile.ro , insotita de numarul facturii, numele dumneavoastra si numarul de telefon unde puteti fi contactat. Puteti returna un produs si trimitand pe mail FORMULARUL de returnare. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (inclusiv ambalajul original si toate componentele incluse in pachet , cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data returului.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in urmatoarele situatii:
Returnari repetate (mai mult de doua retururi repetate pentru acelasi tip, marca si model de produs).
Daca au fost cumparate mai multe produse de acelasi tip, marca si model, se accepta returnarea unui singur produs desigilat (restul de produse sunt acceptate numai daca sunt sigilate in ambalajul original cu toate etichetele originale).

Produsele comandate si ridicate din sediu, nu pot fi returnate conform O.U.G 34 din 2014.Aceste produse pot fi testate in momentul receptiei.

Conditiile de retur in cazul persoanelor juridice/firme ( operatori economici* )/clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator : perioada de 3 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produsului/produselor , minim 3 comenzi finalizate in prealabil, produsul returnat sa fie sigilat, nefolosit.

Profesioniștii (orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care acționează in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legătura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei de urgenta nr 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia: societățile, fundațiile asociațiile, cooperativele, formele de organizare profesionale, cabinete individuale, grupate, instituții, orice entitate care nu este consumator conform art. 2 din  Legea nr. 449/2003  privind vânzarea produselor si garanțiile) asociate acestora nu beneficiază de dreptul de retur in 14 zile.

NU SE ACCEPTA pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri,folii sau huse protectie lipsa, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Condiții speciale de retur : Produsele Apple nu se pot returna dacă sunt activate, doar în cazul în care acestea prezintă defecte.

NU SE ACCEPTA produs al carui soft a fost activat , odata cu activare soft telefon se activeaza si garantia de producator acesta nu mai poate fi vandut ca un produs nou ci ca un produs resigilat cu garantie redusa,  valoarea minima de penalizare este de 5%, iar cea maxima de 30%. Decizia de acceptare sau returnare va fi transmisa pe e-mail împreuna cu valoarea de penalizare, dupa receptionarea cererii de retur. Termenul maxim de raspuns este de 48 de ore (2 zile lucratoare). Termenul de returnare al banilor  este de maximum 14 zile.